bff yang paling bff

mereka 5 bersaudara

cik dib rindu mereka, da lama sangat tak jumpa. kali terakhir jumpa masa lepas habis matrik dulu kot. da lama kot da almost 3 years. lama sangat kan. sebelum ni walau memang ada rancang nak kuar dating ramai-ramai, tapi tetap tak jadi jugak. ye lah, kita merancang, Allah pon merancang. rancangan Allah jauh lebih hebat dan lebih tersusun dari rancangan kita kan. mungkin ada hikmat.

entah kenapa tiba-tiba teringat kat mereka, tangan terus gedik bukak blog amni lantas merompak gambar di atas yang ada di bahagian paling bawah blog amni. hehe maaf ye amni.

ni sekolah yang banyak nostalgia

 gambar ni pon rompak jugak, kat fb sape ntah

sekolah ni dah banyak menyaksikan betapa nakalnya cik dib time tu bersama BFF yang paling BFF sampai ke hari ni. dan jugak kegedikan yang paling menyerlah-nyerlah pon berlaku dalam sekolah ni jugak. walaupon kegedikan tu berakhir begitu saja, tapi setiap kali teringat mesti tersenyum sorang-sorang teringat betapa bodohnya cik dib masa tu. tobat tamau buat da lagi benda tak cerdik tu.

sekian saja cik dib mengenang nostalgia. assignment masih banyak & exam juga menanti!

Advertisements

Posted on December 25, 2011, in rasa hati. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: