luna si kembang semangkuk

hai saye luna

saye ni keturunan "lion head" tau, ala yang rambut kembang macam singa tu

bukan setakat rambut je kembang, 1 badan saya kembang

hehe comelkan si luna

setelah berminggu2 mengidam nak bela arnab(rujuk entri ini), akhirnya berjaya jugak hasrat nak bela arnab tu terlaksana. terima kasih kepada tantan(ejen arnab) dan kakchik(pembekal arnab). tak lupa juga kepada baz yang sudi ambil sekor arnab jugak, nanti da besa arnab 2ekor tu bolehla diaekor kawen, n then dapat plak anak yang comel2(even tatau sebenarnya arnab tu jantan ke betina hoho)

luna da pandai menonton movie korea sekarang

tak berkelip mata luna nengok korea hoho

Advertisements

Posted on February 15, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: